Een waterbed op zich vraagt niet zo een grote investering als men denkt.  Een basis model heb je al voor een schappelijke prijs.  Natuurlijk is het mogelijk om verder te gaan in prijs zolang Uw budget het toelaat.

Is Uw budget zeer beperkt maar wil U toch genieten van de geneugten van een waterbed is het natuurlijk ook mogelijk om over te gaan tot de aankoop van een tweedehands waterbed.

Er bestaan talloze zoekertjes sites waar men tweedehands waterbedden in de aanbieding heeft.  Mocht U ingaan op zulk een aanbieding probeer dan zeker aanwezig te zijn bij het leegmaken van het waterbed. Op deze manier kan U controleren of er eventuele lekkages aanwezig zijn en ook hoe de constructie van het bed in mekaar zit.  Het leegmaken of leegpompen van een waterbed op zich is niet zo moeilijk op zich.  Als U eenmaal bij het leegmakenvan een waterbed aanwezig bent geweest kan U het de volgende maal zelf uitvoeren.

Een tweede mogelijkheid bestaat erin bij een waterbedwinkel te rade te gaan.  In veel gevallen beschikken zij over terugnames van waterbedden om welke reden dan ook.  Zij kunnen U dan ook aan wisselstukken helpen mocht dit nodig zijn.  Zij zullen U graag die tweedehands waterbedden verkopen in de hoop dat U op een latere datum beslist om een nieuw waterbed aan te schaffen.